Geknipt worden bij u thuis, op werk of op een evenement!

Geknipt worden bij u thuis, op werk of op een evenement!

Over Mij

Over Mij

 

Mijn naam is Inena Quentin en ik ben 27 jaar oud. Ik heb 10 jaar ervaring als kapster en 6  jaar ervaring als allround kapster en kleur specialist. Vanaf april 2016 ben ik voor mezelf begonnen als kapster op locatie in Deventer en omgeving.

Ik omschrijf mezelf als een gezellig, creatief en actief persoon. Health en Beauty zijn een passie van mij, waardoor ik mijn werk met veel plezier en enthousiasme uitvoer. Mensen advies geven voor een nieuwe coupe of een betere verzorging van het haar is wat ik graag doe.
Waar de één graag de tijd neemt 's ochtends om het haar te stylen, kiest een ander voor een praktische snelle coupe. Zo is er voor ieder wat wils. 

Het leuke van het kappersvak is dat je nooit uitgeleerd bent, daarom blijf ik mezelf graag ontwikkelen door verscheidene cursussen te volgen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en de nieuwste technieken. Mijn specialiteit in het kappersvak is het knippen en kleuren van alle soorten haar en het creëren van verschillende stijlen, de perfecte look voor elk persoon! Voor meer details over het kleuren van uw haar zoals een balayage, highlights/lowlights of een kleur herstel (iets wat zelf of ergens anders niet correct is gedaan) kunt u mij voor berichten of bellen.

 

 

De Voordelen van De Qapper 

Over Inena Quentin de mobiele kapper van De Qapper

Door het drukke leven kan een bezoek aan de kapper plannen een uitdaging zijn,  maar De Qapper komt wanneer u dat uitkomt.

Voor kinderen is het prettig om in hun eigen omgeving geknipt te worden. 

Geen lange wachttijden.

 

Waarom de naam "De Qapper"?

Wat en wie is is de Qapper?

De naam Quentin is onze familienaam, wat liefde en trots met zich meedraagt.
Oprecht, eerlijk en strevend naar kwaliteit in wat we doen en waar we van houden.
Deze eigenschappen zijn de basis voor mijn bedrijf, elke dag weer het beste in mezelf naar boven halen voor het mooiste resultaat bij u!

Zo is de naam "De Qapper" ontstaan.


Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk dat ik lever, neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of om een afspraak in te plannen.